nákupní košík

0 položek
0,-Kč

přihlášení uživatele

další odkazy

poradíme Vám

Infolinka 8:00 - 15:00
tel.: 274 821 432

NOSIČE KOL > Na tažné Thule



Základní informace:

Značka NOSIČE KOL > Na tažné
Model Thule
Provedení Kompaktní nosič na tažné zařízení pro 2 kola. Jednoduchá montáž a demonáž, nosnost 46kg. 
MC s DPH 14 390 Kč

Nosič jízdních kol THULE VeloCompact 924 představuje novou řadu kompaktních a lehkých nosičů jízdních kol. Je ideálním řešením pro každodenní použití na autě vybaveném tažnou koulí.

THULE VeloCompact 924 váží 14,2kg, což dělá montáž a demontáž nosiče velmi jednoduchou a bezproblémovou. K snadné montáži přispívá také nastavitelné spojení ovládané jednou rukou, které k upevnění nosiče vyžaduje použití malé síly.

Výklopný mechanizmus nosiče THULE VeloCompact 924 se ovládá pomocí inteligentního nožního pedálu, což Vám ponechá volné ruce na přidržení jízdních kol během vyklápění. Dostanete se tak bezproblémově k zavazadlovému prostoru i s jízdními koly namontovanými na nosiči.

Všechny držáky rámu jsou prakticky snímatelné, pro jednodušší a rychlejší montáž jízdních kol na nosič. Držáky jsou dostatečně velké k montáži kulatých i oválných rámů (20 - 80 mm) a jsou vybaveny gumovým povrchem na ochranu rámu jízdních kol. 

K zabezpečení jízdních kol máte k dispozici dva shodné zámky, a to na zamknutí jízdních kol k nosiči a následně uzamknutí nosiče na tažné kouli. V případě potřeby uskladnění se dá nosič jednoduše složit, aby zabíral podstatně méně místa a v tomto složeném stavu se rovněž  vejde do většiny automobilů.

Ilustrační video:



koupit >

koupit NOSIČE KOL > Na tažné Thule


dodání: 1-2 pracovní dny


Dotaz k výrobku

Firma/jméno:
Telefon:*
E-mail:*
Dotaz:
* Uveďte, prosím, Váš telefon nebo e-mail.