nákupní košík

0 položek
0,-Kč

přihlášení uživatele

další odkazy

poradíme Vám

Infolinka 8:00 - 15:00
tel.: 274 821 432

NOSIČE KOL > Na tažné Thule , 20.6 kg



Základní informace:

Značka NOSIČE KOL > Na tažné
Model Thule
Provedení Všestranný nosič na tažné zařízení na 3 - 4 jízdní kola. Nosnost až 60kg, vhodný i pro elektrokola. 
Přívěs 20.6 kg
MC s DPH 19 990 Kč

Nosič jízdních kol THULE VeloSpace XT3 je robustní nosič na 3 jízdní kola, který umožní přepravu jízdních kol různých druhů a tvarů. Od maličkých dětských až po elektrokola. 

THULE VeloSpace XT má nosnost až 60kg , max hmotnost jednoho jízdního kola je 30kg. To také umožňuje přepravu elektrokol. K snadné montáži přispívá nastavitelné spojení ovládané jednou rukou, které vyžaduje použití malé síly pro upevnění nosiče. Nosič je již předem smontovaný, při jeho instalaci není zapotřebí žádné nářadí.

Držáky kol mají extra dlouhé popruhy k uchycení kol a tak umožňují uchycení jízdních kol s širokými koly (až 5 palců). Extra široké žlaby na kola uchytí jízdní kola s rozvorem až 1300mm.

Výklopný mechanizmus nosiče THULE VeloSpace XT se ovládá pomocí inteligentního nožního pedálu, to Vám nechává volné ruce na přidržení jízdních kol během vyklápění. Bez problémů se tak dostanete k zavazadlovému prostoru i s jízdními koly namontovanými na nosiči.

Držáky jsou dostatečně velké k uchycení kulatých i oválných rámů (22 - 80 mm), k ochraně rámů jsou držáky vybaveny gumovým povrchem. Vysouvací držáky kol umožňují také přepravu jízdních kol s velkým rozvorem.

K zabezpečení jízdních kol jsou k dispozici dva shodné zámky, a to na uzamknutí jízdních kol k nosiči a následné uzamknutí nosiče na tažné kouli. V případě potřeby uskladnění lze nosič jednoduše složit, aby zabíral podstatně méně místa a v tomto složeném stavu se rovněž  vejde do většiny automobilů.

Nosič jízdních kol THULE VeloSpace XT3 je vhodný k převozu 3 jízdních kol (s adaptérem VeloSpace XT lze přepravit 4 jízdní kola). Na tento nosič je možné umístit speciální přepravní box Thule BackSpace.

Při dokoupení adaptéru Thule BackSpace XT Bike Arm je možné na nosiči přepravovat najednou box Thule BackSpace a 1 jízdní kolo.

Ilustrační video:



koupit >

koupit NOSIČE KOL > Na tažné Thule


dodání: 1-2 pracovní dny


Dotaz k výrobku

Firma/jméno:
Telefon:*
E-mail:*
Dotaz:
* Uveďte, prosím, Váš telefon nebo e-mail.